Майтап, бе, Уйли! Пардон, Рун тум тататум....
Аз лично ползвам интернет банкиране от както пуснаха e-pay.bg, а дебитни кати от 1995 г. - първите на ДСК. Имам спомени от 1988 г. когато си купих ски обувки в ЦУМ с Чекова книжка пак на ДСК. Комунални сметки плашам с ДСК пак от тогава. Не мога да разбера хората, който се редят на опашки всеки месец да си платят тока, телефона, водата и парното. В банката ходя само веднъж в годината, като си сменят тарифата и трябва да се преподпише новия договор или да си взема новата карта. Извлеченията вече ги прашат по е-mail. Добре, че направиха търгоския регистър в интернет. Пререгистирах си фирмата без да ходя в агенцията по вписванията. Даже и не знам къде се намира. Най-готиното, е че със закон отпадна Удостоветрението за актуално състояние. Голяма глупост беше да доказваш на няколко месеца, че не си станал маймуна! 5 лв. за удостоверението+ 6 лв. паркинг+ транспорт+ два загубени полу дни ...
Има известен риск в сигурността, но нали могат и да те оберат докато излизаш от банката с найлоновото пликче с парите. Трябва да се спазва малко компютърна хигиена и Електронен подпис! Има антивирусни програми, SMS известие, известие по e-mail и т.н.
Разделяш си парите в няколко банки... И на тоя компютър никакви игри и голи каки!
Абе времето и свободното време са най-ценното нещо ( ако си осигурил хляба и сиренето

)